Videotelefon

videotelefon - hvorfor video telefoni er et hit blandt døve

En videotelefon er en telefon med en videoskærm, og er i stand til fuld duplex (tovejs) video og lyd transmissioner til kommunikation mellem mennesker i real-tid. Det var den første form for videotelefoni, senere skal følges op af videokonferencer, webcams, og endelig telepresence.

Ved indgangen til den teknologi, også videotelefoni indgår image telefoner, der ville udveksle stillbilleder mellem enhederne hver få sekunder i forhold til konventionelle POTS-type telefonlinjer, stort set de samme som langsomme scanning tv-systemer.

I øjeblikket videofoner er især nyttige for døve og tale-nedsat, der kan bruge dem med tegnsprog, og også med video relæ tjenester til at kommunikere med afhøring af personer. Videofoner er også meget nyttige for dem med mobilitet emner eller dem, der er placeret i fjerntliggende steder og har behov for telemedicinske eller tele-uddannelsesmæssige tjenester.

Navnet videotelefon aldrig blevet så standardiseret som sin tidligere modstykke telefon, hvilket resulterer i en lang række navne og begreber, der anvendes i hele verden, og selv inden for samme region eller land. Videofoner er også kendt som video-telefoner, videotelephones (eller videotelefoner) og ofte med en tidlig varemærkeregistreret navnet Picturephone, som var verdens første kommercielle videotelefoni produceret i volumen. Den sammensatte betegnelse videotelefon langsomt trådte i almindelig brug efter 1950, selv om video telefon sandsynligvis ind i leksikon tidligere efter videoen blev opfundet i 1935.

Videotelefon opkald (også: videocalls og videochat), afviger fra videokonferencer i, at de forventer at tjene borgerne, ikke grupper. Men denne sondring har i stigende grad udvisket med teknologiske forbedringer såsom øget båndbredde og sofistikeret software klienter, som kan give mulighed for flere parter på et opkald. Generelt daglig sprogbrug må udtrykket videokonferencer nu ofte anvendes i stedet for videocall til punkt-til-punkt opkald mellem to enheder. Både videotelefon opkald og videokonferencer er nu også ofte omtalt som en videoforbindelse.

Webcams er populære, relativt lave omkostninger anordninger, der kan give live video og lyd via personlige computere, og kan bruges sammen med mange software-klienter til både videoopkald og videokonferencer.

En videokonference system er generelt højere omkostninger end en videotelefon og anvender større kapaciteter. En videokonference (også kendt som en videoteleconference) giver to eller flere steder for at kommunikere via live, samtidig tovejs video og audio-transmissioner. Dette er ofte opnås ved hjælp af en multipunkt styreenhed (en centraliseret distribution og kalde management system) eller ved en tilsvarende ikke-centraliserede multipoint er indbygget i hver videokonference enhed. Igen, har teknologiske forbedringer omgået traditionelle definitioner ved at lade flere part videokonference via web-baserede applikationer. En særskilt hjemmeside artikel er afsat til videokonferencer.

En telepresence system er en high-end videokonference system og service normalt er ansat af enterprise-niveau corporate kontorer. TelePresence mødelokaler brug state-of-the-art værelse design, video kameraer, skærme, lyd-systemer og processorer, kombineret med høj-til-meget-høj kapacitet båndbredde transmissioner.

Typiske anvendelser af de forskellige teknologier, der er beskrevet ovenfor, omfatter videocalling eller videokonferencer på en en-til-en, en-til-mange eller mange-til-mange grundlag for personlige, erhvervsmæssige, uddannelsesmæssige, døve Video Relay Service og tele-medicinske, diagnostiske og rehabiliterende brug eller tjenester. Nye tjenester udnytte videocalling og videokonferencer, såsom personlige videocalls til indsatte fængslet i fængsler, og videokonferencer for at løse flyselskab ingeniør emner på vedligeholdelsesfaciliteter, er ved at blive oprettet eller udvikler sig på en løbende basis.

Andre navne for videotelefoni, der har været brugt i engelsk er: telefoni med billedoverfoersel, og visiophone, en fælles fransk oversættelse, som også har sneget sig ind i begrænset engelsk skik, samt over tyve mindre almindelige navne og udtryk. Latin-baserede oversættelser af videotelefoni i andre sprog omfatter videotelefon «(fransk), bildtelefon (tysk), videotelefono (italiensk), både videófono og videoteléfono (spansk), både beeldtelefoon og videofoon (hollandsk), og videofonía (catalansk).

En årsag kan være, at selv i dag videotelefon ringer ofte er en dårlig analog til direkte ansigt-til-ansigt samtale. Videotelefon brugere også ofte se på videoen skærmen og ikke på video-kamera, som forhindrer brugere fra at have direkte eye-to-øjenkontakt, som videokameraer normalt er placeret væk fra skærmen.

En anden årsag kan være, at nogle mennesker rent faktisk ønskede mindre troskab i deres kommunikation, som det fremgår af populariteten af ​​skriftlige samtale (dvs. sms’er og instant messaging, der er almindeligt tilgængelige på alle video-aktiverede mobiltelefoner og webchat programmer). Desuden har andre ikke ønsker at blive set på hjemme-en videotelefon blev betragtet som en indtrængen.

Men det har også bemærkes, at videotelefoni er til stor gavn for visse grupper og demografi, som medlemmer af en familie der bor langt fra hinanden, og som kan have et stærkt ønske, men ringe mulighed for ansigt-til-ansigt samtaler. Andre grupper, der har stærkt omfavnet videotelefoni omfatter de i døve samfund, hvor høj kvalitet video i høj grad letter tegnsprog kommunikation både inden for og uden for deres personlige og sociale miljøer.

En af de første demonstrationer af muligheden for telekommunikation til at hjælpe tegnsprogsbrugere kommunikerer med hinanden opstod, da AT & T’s visiofon (varemærkeregistrerede som “Picturephone”) blev introduceret for offentligheden på i 1964 New York World’s Fair-to døve brugere var i stand til at kommunikere frit med hinanden mellem de retfærdige og en anden by. Forskellige andre organisationer, herunder British Telecoms Martlesham facilitet og flere universiteter har desuden gennemført omfattende forskning om undertegnelse via videotelefoni. Brugen af ​​tegnsprog via videotelefoni blev hæmmet i mange år på grund af vanskeligheden ved at anvende det over almindelig analoge telefonlinjer kombineret med de høje udgifter til data af bedre kvalitet telefonlinjer, faktorer, der i vid udstrækning forsvundet med fremkomsten af ​​højhastigheds-ISDN og IP internettjenester i det sidste årti af det 20. århundrede.

21st Century improvementsSignificant forbedringer i videoopkald kvaliteten af ​​service for døve opstod i USA i 2003, da Sorenson Media Inc. (tidligere Sørensen Vision Inc.), en video kompression softwarekodning selskab, udviklet sin VP-100 model stand-alone videotelefon specielt til døve samfund. Det var designet til output sin video til brugerens tv med henblik på at sænke omkostningerne ved køb, og tilbyde fjernbetjening og en kraftfuld video codec for enestående videokvalitet og brugervenlighed med video relæ tjenester. Positiv anmeldelser førte hurtigt til sin populære brug på uddannelsesinstitutioner faciliteter til døve, og derfra til den større døve samfund.

Kombineret med lignende høj kvalitet videofoner indført af andre elektronik producenter, tilgængeligheden af ​​højhastighedsadgang til Internettet, og sponsoreret video oversættelsestjenester godkendt af den amerikanske Federal Communications Commission i 2002, VRS tjenester til døve undergik hastige vækst i det pågældende land.

En døv eller hård-of-høring person på dennes arbejdsplads ved hjælp af en VRS til at kommunikere med en høring person i London. Dag usageUsing sådan videoudstyr i dag, de døve, hårde-of-hørelse og tale-nedsat kan kommunikere indbyrdes og med høre personer, der bruger tegnsprog. USA og flere andre lande kompensere virksomheder til at levere ‘Video Relay Services (VRS). Telekommunikationsudstyr kan bruges til at tale med andre via en tegnsprogstolk, der bruger en almindelig telefon på samme tid at kommunikere med de døve persons parti. Videoudstyr bruges også til at gøre på stedet tegnsprogstolkning via Video Remote Tolkning (Nationalitetsmærke). Den relative lave omkostninger og bred adgang til 3G-mobiltelefon-teknologi med videoopkald kapacitet har givet døve og tale-brugere med nedsat en større evne til at kommunikere med samme lethed som andre. Nogle trådløse operatører har endda begyndt gratis tegnsprog gateways.

Tegnsprogstolkning tjenester via VRS eller ved Nationalitetsmærke er nyttige i nutidens, hvor en af ​​parterne er døve, svært hørehæmmede eller tale-svækket (mute). I sådanne tilfælde fortolkning flow er normalt inden for samme primære sprog som fransk Tegnsprog (LSF) til talt fransk, til spansk tegnsprog (LSE) talt spansk, til British tegnsprog (BSL) tales engelsk, og amerikansk tegnsprog (ASL) også talt engelsk (siden BSL og ASL er fuldstændig adskilte), og så videre.

En video tolk (VI) at bistå en på skærmen klient. (Høflighed: SignVideo) Multilingual tegnsprogstolke, som også kan oversætte samt på tværs af hovedsprogene (såsom til og fra SSL, til og fra talte engelsk), er også tilgængelige, men ikke så hyppigt. Sådanne aktiviteter omfatter en stor indsats på den del af den oversætter, da tegnsprog er forskellige naturlige sprog med deres egen konstruktion, semantik og syntaks, forskellig fra den fonetiske version af den samme primære sprog.

Med video tolkning, arbejde tegnsprogstolke på afstand med live video og audio-feeds, så tolken kan se døve eller mute parti, og tale med høringen parti, og vice versa. Meget gerne telefon tolkning, kan video tolkning bruges i situationer, hvor der ikke on-site tolke til rådighed. Dog kan video tolkning ikke anvendes til situationer, hvor alle parter taler via telefon alene. Nationalitetsmærke og VRS tolkning kræver, at alle parter har det nødvendige udstyr. Nogle avancerede udstyr gør det muligt for tolke til at styre videokameraet eksternt, med henblik på at zoome ind og ud, eller at pege kameraet mod den part, der er “taler”. Der kommer konstant nye modeller inden for videotelefon og tingene blive mere og mere komplekse efterhånden som udviklingen skrider fremad, mange så gerne at det bliv lidt mere simpelt igen.