Selvom man er døv kan man godt have det sjovt

Bæreseler til mødre og spædbørn - bedst i test babyudstyrSelv har jeg kun en smule nedsat hørelse, så nogle gange har jeg svært ved at forstå, hvad mine døve venner går igennem. Jeg har ikke et problem sidder på en bar i byen, nyde musikken, selvom jeg ofte syntes at lydstyrken på musikken godt kunne være noget højere. Men mange af mine venner, kan ikke rigtig lide det, selv gennem de ikke kan høre musikken, er den kraftfuld bas ret irriterende, og mange af dem føler temmelig malplaceret de steder, som naturligvis også er helt forståeligt. Det er også pinligt for mange at blive inviteret ud og danse, og at skulle afvise det, bare fordi du virkelig ikke kan høre musikken. Men bare fordi du er døv, betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt.

For eksempel, er her om 2 måneder her i Aalborg, en lille ting kaldet karneval, hvor folk klæde sig i festlige kostumer, og går ud og fester med andre igennem byens gader. Her behøver musikken ikke at være i centrum, det afhænger helt af hvor i paraden man går, og giver dig samtidigt en god mulighed for at være sammen med din familie og venner. Netop derfor elsker de fleste at mine venner at tage den i dette karneval, de finder et tema til sin gruppe, vælger det perfekt kostume. Faktisk er det at tage kostumer på, lidt ligesom at vælge en ny personlighed, og for nogle det er en god måde at skjule eventuelle høreapparater. Man kan ofte tillade sig lidt mere og bliver lidt en anden når man er iført et kostume. Dette gælder for både karnevallet, men også mange af de andre udklædningsfeste, som f.eks. tyroler festen (eller oktoberfest som den også kaldes), fastelavn, Halloween eller sidste skole dag. Alt sammen begivenheder hvor udklædning er i fokus og næsten alle kommer iklædt et kostume. Personligt er jeg dog mest til det store karneval, da det efter min mening er en rigtig sjov og underholdende fest, som man virkelig kan nyde sammen med vennerne.

hvad er et fastelavns kostume?

Der er mange andre måder at have det sjovt, uden at gå til en fest eller blive beruset med dine venner .. Personligt foretrækker jeg aktiviteter, der indebærer, at man har mulighed for at tage et kostume på og blive en anden. Men mange af mine venner nyder sport, selvfølgelig ikke alle sportsgrene er lige let at spille, når du er ude af stand til at høre noget, især mange holdsport kan være ganske udfordrende. Det betyder ikke, at det ikke er muligt, noget som min gode ven Lars bo har vist flere gange. Han er faktisk en af ​​de bedste fodboldspillere jeg kender, og den mest scorende spiller på hans hold. Selvfølgelig er hans hørelse problem ofte noget som giver ham problemer, og vil sandsynligvis på sigt, være den ene ting, der vil forhindre ham i at blive pro. Men det forhindre ham ikke i at have det sjovt på banen, og være en del af fællesskabet, og være i stand til at vise folk, at selvom du ikke kan høre en ting, kan du stadig slå de andre fyre i sporten. Han er en inspiration for mange. Husk også at se mit nye indlæg om bæreseler, nu da jeg også er begyndt at blogge om forskellige typer af babyudstyr. Du finder det her på Vælg den rigtige bæresele første gang.