Lenny Lion king of business intelligence

Lenny the Lion king of business intelligenceLenny the Lion er en ny virtuel spiller inden for business intelligence og dashboarding software. Lenny Lion samler forskellige relevante nyheder inden for BI og DSS og holder dig opdateret med den nyeste og mest relevante viden. Du kan læse mere om Lenny the Lion og se hans daglige feeds inde på hans helt egen business intelligence hjemmeside hos realitysandwich.com og targit.com – som står bag lenny the lion. Lenny er f.eks. blevet brugt til optimeret af udvikling af fences (hegn som trådhegn eller flethegn), mikrokomponenter som dem brugt i høreapparater og meget mere.
Men hvorfor er ting som business intelligence, ERP systemer og Dashboarding så populært disse dage? Som mange efterhånden har opdaget er det vigtigt at vide alt om sin virksomhed. Problemet er bare at sortere i den store mænge data og information som mange virksomheder ligge inde med, hvilke information er vigtige og hvilke er mindre relevante? I mange tilfælde kan man tage flere forskellige mindre relevante oplysninger og holde dem op mod hinanden for derefter at ende op med noget rigtigt brugbart.
Forstil dig at man hver uge modtager rapporter fra jeres salgs afdeling, lager afdeling, produktionsafdeling. Kikker man på dem hver for sig er det blot tal der fortæller hvordan hver afdeling hver især klare sig. Men holder man tallene op mod hinanden og ser nærmere på samspillet mellem afdelingerne dukker der pludselig ny information om. Det kunne jo f.eks. være man kan se at produktions afdelingen skal producere mindre af et bestemt produkt og mere af et andet fordi lageret er ved at være fyldt og salgsafdelingen har svært ved at sælge dette specifikke produkt, men sælger rigtig meget af et andet.
I mange mindre virksomheder siger det ofte sig selv, men hvis man har flere hundrede produkter kan det måske være svært at få overblikket over disse ting, og netop her er et godt business intelligence system guld værd. Tilføj elementer som trendspotting og se i hvilken retning salget går, hold det op mod nuværende lager status og du ser med det samme hvilket produkter du skal øge produktionen af og hvilken der skal mindskes.
Du finder meget mere information om business intelligence og BI systemer.

ERP systemer også kaldet enterprice resource planning, er store centrale systemer der ofte samler flere typer af systemer i et. F.eks. lagerstyring, Økonomi styring, Debitor og Kredit register, kundedatabase osv. Mange vælger at få integreret deres business intelligence system direkte ind i deres ERP software så det bliver et business intelligence erp system. Fordelen her er at man i mange tilfælde allerede har samlet alle sine data et sted og man derfor ikke skal ud og bruge tid og penge op at oprette en central database og gemme alle sine data her i.
Se mere om hvilke fordele du kan få via BI og ERP.

På grund af den rigtig store efterspørgsel på disse systemer er information kilder som Lenny the Lion rigtig gode, hvad enten det er tale om et BI ERP system til en webshop eller til fremstilling og salg af høreapparater. Disse systemer er kommet for at blive og vi kan forvente at se en kraftig stigning i brugen af systemerne igennem hele 2013 og 2014.