Bæreseler til mødre

Som nybagt mor, især hvis man lige er blevet mor, kan det være ret svært at finde ud af hvilken bæresele man skal vælge. Der er pludselig en helt ny verden inden for babyudstyr som barnevogne, bleer, vugger, børnesenge og den slags som man skal sætte sig ind i. Men en af de ting som er vigtigt at man køber rigtigt er bæreseler. Køber man den forkerte type bære sele kan det faktisk være skadeligt for barnet. F.eks. hvis man placeret et barn som ikke selv kan holde hoved, i en bæresele uden nakkestøtte. Langt de fleste bæreseler er nemlig ikke lavet til spædbørn eller kræver en ekstra babyindsats for at kunne benyttes til de mindste. En del mødre er også lidt i tvivl om de skal bruge en bære sele eller en barnevogn, eller om det faktisk er nødvendigt med begge.

Læs mere på Bæreseler Pinterest

Hvad skal jeg med en bæresele?

Er et spørgsmål som man hører nu og da. Men faktum er at bæreseler er en genial opfindelse, som du helt sikkert vil komme til syntes om efter lidt tid. Du ved hvor rolig dit barn bliver når du vugger på det armen. Forstil dig at du kan gøre det samme, men denne gang med dine hænder fri til at gøre andre ting. Netop derfor er en bæresele ikke kun noget man bruger til at transportere barnet rundt med, men også som et redskab til at få lidt ekstra ro og få barnet til at falde til ro.

Se mere på YouTube bæreseler

Hvorfor nogle bæreseler skal jeg vælge?

Der er efterhånden så mange forskellige mærker og modeller inden for bæreseler at det kan være lidt svært at vælge den bedste. Skal det være den smarte Babybjørn, en ergonomisk Ergobaby eller den billige Childhome? Hvad skal man være opmærksom på når man køber disse babyseler? Er det nok at læse en anmeldelse inde på babybaereseler.dk eller lignende sider?
Det er et spørgsmål som der ikke findes et enentydigt svar på. Det afhænger af dit barns størrelse og vægt, hvor meget du kommer til at benytte bæreselen, og hvor meget du vil offer på en.

Men udover bæreseler er der jo masser af andet babyudstyr, som man er nød til at sætte sig lidt ind i. Blot en lille ting som hvornår er ens barn for stor til sin vugge og skal over i en tremmeseng. Hvorfor er det så for stor til sin tremmeseng og skal i en juniorseng? Hvor ofte skal det skiftes, hvad skal man vælge for en rejseseng, og alle de hundredvis af andre typer af babyudstyr.

Læs mere på Senge med skuffe til børn

Min forslag til de mødre som er på udkig efter en god bæresele, vil være at vælge en kvalitetsmodel som en Ergobaby 360 Four position, da dette er, efter min mening og de fleste test, den bedste bæresele på marked i dag. Masser af justerings mulighed og detaljer, samt god fordeling af barnets vægt. Derudover er der virkelig gjort noget af det ergonomiske aspekt, så dit barn har bedst mulig komfort.

Eksempel på bæreseler til børn